Strategia noastra

 

VIZIUNE :

Adevaratele valori rezista trecerii timpului, iar istoria noastra dovedeste acest lucru – suntem unul dintre liderii mondiali în fabricarea cazanelor de hidrocentrale, echipament industrial si unitati de pompare.

MISIUNE :

Cu mai mult de 100 ani experienta si angajati competenti, Vulcan a dovedit ca este un producator de încredere pentru Industria Electrica, Petroliera si de Gaz si, de asemenea pentru Industria Constructiilor, prin produse si servicii de înalta calitate furnizate clientilor si colaboratorilor din întreaga lume.

VALORI :

    Oamenii: Punem accentul pe valorificarea angajatilor nostri si investirea în acestia. Îmbratisam comunicarea, cooperarea si munca în echipa pentru crearea unei experiente remarcabile pentru client în fiecare proiect pe care îl realizam

    Excelenta: Oferim produse si servicii de înalta calitate, respectând regulile si standardele nationale si internationale.

    Traditie: Prin accentuarea istoriei noastre, ne concentram nu numai pe automatizare, ci în special pe forta clasica de munca, aceasta s-a dovedit a fi corecta, trainica si fara probleme.

 
MORE NEWS ››